ДГ - Единство Творчество Красота Враца - За нас
ДГ "Единство Творчество Красота" е съвременна образователна институция от европейски тип, с висок имидж, утвърдени ценности и традиции.
За децата - тя е необятна вселена на откривателства, чрез игри за себе си и другите, с ясни правила, норми и роли.
За родителите - привлекателно и сигурно място за техните децата, възпитаващо личности - свободни, самостоятелни и отговорни.
За учителите - място за творчество, на което виждат усмивките на децата, усещат топлината на сърцата и срещат доверие в очите им!Госпожа Елена Кирилова пожела на всички деца да бъдат много здрави, любознателни, сръчни, смели в игрите и дружелюбни през цялата година да създават нови приятелства, изпълнени с мечти.
Разнообразни и забавни допълнителни образователни игри на открито, занимания за развиване на мисленето, двигателната дееспособност и социални умения, като работа в екип правят лятото не само весело, но и полезно. Децата са щастливи, обгрижени и можещи.
Под формата на игри децата разширяват придобитите през учебната година знания и умения в обезопасен двор с площадки, оборудвани със съвременни парко-мебели, противоударна настилка, пейки, пързалки.
В ДГ „Единство Творчество Красота”-Враца и през лятото децата от яслена група „Бонбон” с желание и голям интерес се включват в организирани игрови образователни дейности под ръководството на медицинските специалисти.
Чрез рисунки от вкъщи и висели игри отново в ДГ „Единство Творчество Красота“ се отбеляза 1-ви юни Деня на детето и казаха с много обич най-голямото детско благодаря на хората до тях – семейството си , тези които се грижат за тях, които им помагат, които ги обичат и с които са щастливи.
С използването на дигиталните средствата по време на дистанционното обучение, в навечерието на предстоящия празник 24 май „Ден на славянската писменност и култура”, учителите от група „Усмивка“ при Детска градина „Единство Творчество Красота“ - град Враца, запознаха децата с вълшебния свят на буквите, като им разказаха чрез видеоклип „Приказка за буквите“.
Има нещо величествено и сакрално в благородното дело да създадеш детска градина, да вградиш в нея мечтите си, да вдъхнеш в нея неповторим дух и всичко това да е превърнато в традиция да предадеш на поколенията да го развиват и пазят. Такова благородно дело е нашата детска градина – „Единство Творчество Красота”, обединила в годините хиляди хора – деца и техните родители, учители, служители, общественици.
Родители дариха на нуждаещи се пакетите си - Виж повече
ПРАЗНИЧНОТО НАСТРОЕНИЕ ПРОВОКИРА У МАЛКИТЕ СРЪЧКОТВОРЦИ ПРОДУКТИВНО ВЪОБРАЖЕНИЕ ЗА ИЗЯВА НА ХУДОЖЕСТВЕНО - ТВОРЧЕСКИТЕ ИМ СПОСОБНОСТИ.
Децата от яслата група "Бонбон " бяха щастливи да получат мартенички и поиграят заедно със своите приятели от четвърта подготвителна група " Гъбка". Веселбата беше голяма.
Децата от всички възрастови групи в детската градина, украсиха дърво на Баба Марта с изработените от тях пъстри мартеници. С тези символи на очакваната пролет си пожелаха здраве и радост през цялата година.
Детска градина от „бъдещето“ – така нарекоха градината участниците в педагогическата визита на тема: „ Иновативен учител в дигитална среда“.
Под този наслов протече ритуала в трета подготвителна група „Усмивка”, на който децата се запознаха със символите на нашата Родина - знаме, герб, химн.
Приятна изненада направиха децата от IV-та подготвителна група "Гъбка" на своите малки приятели от яслена група "Бонбон".
Страници:    1  2  3  4  5  6  7  8  9 

ДЕЙНОСТИ


Децата посещаващи, ДГ „Единство Творчество Красота” могат да участват в педагогическите дейности - вокална група, мажоретки, а също и в допълнителните дейности, които не са дейност на детската градина - народни танци, диско балет, футбол, лека атлетика.
МАТЕРИАЛНА БАЗА


Детската градина разполага с добре оборудвана материална база. Особено внимание е обърнато на обзавеждането на всяка група. Разполагаме с музикална зала, физкултурен салон, логопедичен кабинет, вътрешен двор и плувен басейн!