ДГ - Единство Творчество Красота Враца - За нас
ДГ "Единство Творчество Красота" е съвременна образователна институция от европейски тип, с висок имидж, утвърдени ценности и традиции.
За децата - тя е необятна вселена на откривателства, чрез игри за себе си и другите, с ясни правила, норми и роли.
За родителите - привлекателно и сигурно място за техните децата, възпитаващо личности - свободни, самостоятелни и отговорни.
За учителите - място за творчество, на което виждат усмивките на децата, усещат топлината на сърцата и срещат доверие в очите им!Голяма част от татковците доказаха своята значима роля за израстването на децата си като ни изпратиха снимки и видеоклипчета от разнообразни съвместни дейности.
Откритата площадка по БДП в ДГ „Единство творчество Красота” гр. Враца ефективно допринася за формиране на детските представи за пътна среда, участници в движението и правила за безопасно поведение на пътя чрез игри.
Дните преди празника бяха посветени на делото на книжовниците, просветителите и борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията.
Спортен празник под надслов „Да спортуваме обичaме” зареди с положително настроение и емоции децата от детска градина „Единство Творчество Красота“ гр. Враца.
„Да играем и да знаем”- езиковите игри са дейност, при която играейки децата овладяват чужд език с лекота.
Пожарникари от врачанската служба „Пожарна безопасност и защита на населението” посетиха децата от ДГ „Единство Творчество Красота”, за да ги запознаят с основни правила на поведение в случай на огнено бедствие.
Госпожа Елена Кирилова пожела на всички деца да бъдат много здрави, любознателни, сръчни, смели в игрите и дружелюбни през цялата година да създават нови приятелства, изпълнени с мечти.
Разнообразни и забавни допълнителни образователни игри на открито, занимания за развиване на мисленето, двигателната дееспособност и социални умения, като работа в екип правят лятото не само весело, но и полезно. Децата са щастливи, обгрижени и можещи.
Под формата на игри децата разширяват придобитите през учебната година знания и умения в обезопасен двор с площадки, оборудвани със съвременни парко-мебели, противоударна настилка, пейки, пързалки.
В ДГ „Единство Творчество Красота”-Враца и през лятото децата от яслена група „Бонбон” с желание и голям интерес се включват в организирани игрови образователни дейности под ръководството на медицинските специалисти.
Чрез рисунки от вкъщи и висели игри отново в ДГ „Единство Творчество Красота“ се отбеляза 1-ви юни Деня на детето и казаха с много обич най-голямото детско благодаря на хората до тях – семейството си , тези които се грижат за тях, които им помагат, които ги обичат и с които са щастливи.
С използването на дигиталните средствата по време на дистанционното обучение, в навечерието на предстоящия празник 24 май „Ден на славянската писменност и култура”, учителите от група „Усмивка“ при Детска градина „Единство Творчество Красота“ - град Враца, запознаха децата с вълшебния свят на буквите, като им разказаха чрез видеоклип „Приказка за буквите“.
Има нещо величествено и сакрално в благородното дело да създадеш детска градина, да вградиш в нея мечтите си, да вдъхнеш в нея неповторим дух и всичко това да е превърнато в традиция да предадеш на поколенията да го развиват и пазят. Такова благородно дело е нашата детска градина – „Единство Творчество Красота”, обединила в годините хиляди хора – деца и техните родители, учители, служители, общественици.
Родители дариха на нуждаещи се пакетите си - Виж повече
ПРАЗНИЧНОТО НАСТРОЕНИЕ ПРОВОКИРА У МАЛКИТЕ СРЪЧКОТВОРЦИ ПРОДУКТИВНО ВЪОБРАЖЕНИЕ ЗА ИЗЯВА НА ХУДОЖЕСТВЕНО - ТВОРЧЕСКИТЕ ИМ СПОСОБНОСТИ.
Страници:    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

ДЕЙНОСТИ


Децата посещаващи, ДГ „Единство Творчество Красота” могат да участват в педагогическите дейности - вокална група, мажоретки, а също и в допълнителните дейности, които не са дейност на детската градина - народни танци, диско балет, футбол, лека атлетика.
МАТЕРИАЛНА БАЗА


Детската градина разполага с добре оборудвана материална база. Особено внимание е обърнато на обзавеждането на всяка група. Разполагаме с музикална зала, физкултурен салон, логопедичен кабинет, вътрешен двор и плувен басейн!