ДГ - Единство Творчество Красота Враца - За нас
ДГ "Единство Творчество Красота" е съвременна образователна институция от европейски тип, с висок имидж, утвърдени ценности и традиции.
За децата - тя е необятна вселена на откривателства, чрез игри за себе си и другите, с ясни правила, норми и роли.
За родителите - привлекателно и сигурно място за техните децата, възпитаващо личности - свободни, самостоятелни и отговорни.
За учителите - място за творчество, на което виждат усмивките на децата, усещат топлината на сърцата и срещат доверие в очите им!В национален научно-практически форум с международно участие на тема „Иновации в обучението и познавателното развитие” в гр. Бургас участваха и учители от иновативната детска градина „Единство Творчество Красота” – гр. Враца. Пред аудитория от научни сътрудници и свои колеги, те споделиха свои педагогически практики от дейности по Национална програма „Успяваме заедно” модул 2: „Иновативна детска градина”.
Лято в библиотеката и РБ „Христо Ботев“ гр. Враца зарадва и забавлява децата от втора възрастова група "Камбанка" с читалня на открито.
С весел глъч и ентусиазъм бе изпълнен двора на детската градина от проведената "Спортна олимпиада". Различните отбори участваха в щафетни състезателни игри с висок спортен дух и желание за победа.
Лятото зове за весели игри с приятели добри на открито. Това правят и децата от ДГ "ЕТК" гр. Враца през месец юни.
Директорът на детското заведение - Елена Кирилова откри форума, на който присъстваха експерти от регионалните управления по образованието във Враца, Видин и Монтана, директори на детски градини и учители.
Успешното завършване на учебната година за всички в ДГ „Единство Творчество Красота” е съпроводено от много радостни преживявания и професионална удовлетвореност.
Доказателство за това са получените награди, дипломи и грамоти.
Ръководството на ДГ“ Единство Творчество Красота“ гр.Враца и с подкрепа от родителите организираха и подариха на децата атрактивни игри и забавления в детски център „Островче“.
Денят Велики четвъртък децата от всички възрастови групи в ДГ „Единство Творчество Красота” отбелязаха с участието си в голям празничен концерт – „От Благовец до Великден”.
„Денят на Земята”децата от ДГ „Единство Творчество Красота” отбелязаха с участието си в Еко празник на тема „Обичаме и пазим природата”.
Той е част от дейностите по проект „Опознавам и пазя природата” от Национална кампания „Чиста околна среда – 2021г.”
На открито в двора на ДГ „Единство Творчество Красота“ гр. Враца се проведоха интерактивни игри по ОН „Български език и литература“, които са последна дейност от работата с децата от трета и четвърта възрастова група по Национална програма „Успяваме заедно“, модул „Иновативна детска градина“.
В новооткрит специализиран кабинет по чуждоезиково обучение в ДГ „Единство Творчество Красота“ гр. Враца, децата с интерес изучават английски език.
Да празнуваме 3 март с ДГ "Единство Творчество Красота" гр. Враца
С грейнали, весели очи децата се включиха в направата на традиционни мартеници, но по иновативни и нестандартни методи и техники.
В навечерието на трети март в ДГ „Единство Творчество Красота“ бяха проведени педагогически ситуации на тема „Знаметo ни е трицветно“ Децата от -та „А“ и -та „Б“ група се запознаха с българските традиции и символи, с елементи от протокола на поведение при честване на националния празник.
Страници:    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

ДЕЙНОСТИ


Децата посещаващи, ДГ „Единство Творчество Красота” могат да участват в педагогическите дейности - вокална група, мажоретки, а също и в допълнителните дейности, които не са дейност на детската градина - народни танци, диско балет, футбол, лека атлетика.
МАТЕРИАЛНА БАЗА


Детската градина разполага с добре оборудвана материална база. Особено внимание е обърнато на обзавеждането на всяка група. Разполагаме с музикална зала, физкултурен салон, логопедичен кабинет, вътрешен двор и плувен басейн!